shit Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Updejtoval jsem v domenei ze si konecne zahraju FFVII ale na store zadne ps1 zatim nevidim a ani v downloadlistu to nejde stahnout.Mate stejny problem nekdo nebo vam to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 ve storu taky nic nemam, ale zatim to funguje tak, že si ty PSone hry můžeš zkopírovat z PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Fakt? Tak to je super :) zitra to vyzkousim.Mam ffvii a re1 tak snad to pujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Doufam ze bude brzy v psstore ve Vite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Musíte počkat na středeční update store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Kdy mabyt tenupdate na store? Zatim jsem stahl ffvii pres ps3 a funguje !! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Tak hry už tam konečně dali.Ale mam dotaz.Funguje vam Final Fantasy 7 a 8 ? Když dam stahnout tak to napíše Canot download using a PS Vita system. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Tak hry už tam konečně dali.Ale mam dotaz.Funguje vam Final Fantasy 7 a 8 ? Když dam stahnout tak to napíše Canot download using a PS Vita system. me jedou, ale stahoval jsem si je uz vcera pres ps3 a pak do vity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Mě to pořád hází chybu.Tak teda nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 zkus si to stahnout v ps3 a pak pres content manager nahrat do vity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 PS3 už nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 PS3 už nemam tak ve vite mi to hlasi stejnou hlasku u ff VII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Tak snad to nějak opravěj.jinak to bude na dvě věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Ted jsem na to koukal a na store ffvii taky stahnout nemuzu.Pres ps3 to ale jde.Uz we zabil prvniho bosse :)) edit...tak tech her nejde ze store stahnout vic, napr. soul reaver nebo fear effect,,,crash1 ale treba jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 hry ze store uz stahnout jdou, asi to davaji postupne dokupy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 máte někde na vitě Rayman 1? když ho sputim tak mi chybí kus horní části obrazu :D, má to i někdo jinej u sebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Nemas tam nastavenou spatne velikost obrazu? Jestli tam mas zoom tak to je tim.Orizne to horni a dolni kraj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 zkoušel jsem všechny typy rozbrazení, ale právě že ikdyž dam full, tak se to má roztáhnout po celý obrazovce, ale nahoře mam pořád černej pruh jak to tam chybí(je oříznutý počítadlo životů třeba je jedno jestli na original, normal nebo full zobrazení). Aspon že to dělá jen ten Rayman no :D snad to opraví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 zkoušel jsem všechny typy rozbrazení, ale právě že ikdyž dam full, tak se to má roztáhnout po celý obrazovce, ale nahoře mam pořád černej pruh jak to tam chybí(je oříznutý počítadlo životů třeba je jedno jestli na original, normal nebo full zobrazení). Aspon že to dělá jen ten Rayman no :D snad to opraví. a primo ve hre neni nejaky screen settting, kde by se to dalo posunout dolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 nn, nic tam neni... škoda že nejde ani screenshot udělat no. hru sem i přeinstaloval, ale pořád je to nahoře uříznutý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 v ps one hrach nejde udelat screenshot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 taky sem se divil :D, ale když dam PS+start tak mi to řekne že screenshot udělat nejde :D píše to You cannot take a screenshot of this screen, zkoušel jsem dát Screen mode: Original až Full a stejně udělat nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 hnus velebnosti a u psp her to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 mam jen jednu minis hru a taky to nejde, píše to to samý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 sorry za OT ale chci se zeptat je na psv gran turismo 2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.