adioflip Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Ahoj, viděl jsem, že je možné u xboxu 360 využívat internet, i když máte RGH. Xlink Kai, stahování obrázků her apod. Chtěl bych si internet do xboxu zavést, mám ovšem menší problém. Mám internet od poskytovatele přes síť v domě. Přemýšlel jsem jak to udělat, abych xbox přes ethernetový kabel připojil do počítače a xbox bude internet s pc sdílet. i když mám fsd 2.2 je nějaká možnost, že by se xbox omylem zkusil připojit na live ? to teda opravdu nechci. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Připojení na live si můžeš zakázat v NXE - FAMILY SETTINGS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Jinak pokud tě zajímá, jak technicky vyřešit připojení xboxu k internetu, máš v zásadě dvě možnosti: 1. pořídíš si router, do něho připojíš ethernet kabel od poskytovatele internetu a jako klienty pak PC a xbox (router podporuje zpravidla až 4 zařízení a existuje i varianta navíc s wifi např. pro smartphone, ale klidne i pro ten xbox nebo cokoliv jiného) 2. pořídíš si do PC druhou síťovou kartu, vytvoříš mezi PC a xboxem síť a připojení k internetu budeš sdílet přes PC - toto má jednu velkou nevýhodu v tom, že musí být PC zapnuté, aby internet na xboxu šel P.S.: Předpokládám, že máš internet kabelový nebo ADSL (UPC, O2 apod.), tj. doma más modem a z něj ti vede jedna ethernet zásuvka Kdybys měl nějaké nejasnosti, klidně se ptej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 28, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Jinak pokud tě zajímá, jak technicky vyřešit připojení xboxu k internetu, máš v zásadě dvě možnosti:1. pořídíš si router, do něho připojíš ethernet kabel od poskytovatele internetu a jako klienty pak PC a xbox (router podporuje zpravidla až 4 zařízení a existuje i varianta navíc s wifi např. pro smartphone, ale klidne i pro ten xbox nebo cokoliv jiného) 2. pořídíš si do PC druhou síťovou kartu, vytvoříš mezi PC a xboxem síť a připojení k internetu budeš sdílet přes PC - toto má jednu velkou nevýhodu v tom, že musí být PC zapnuté, aby internet na xboxu šel P.S.: Předpokládám, že máš internet kabelový nebo ADSL (UPC, O2 apod.), tj. doma más modem a z něj ti vede jedna ethernet zásuvka Kdybys měl nějaké nejasnosti, klidně se ptej :) ne nic takového nemám, máme v celém domě rozvedený internet, takže mi ze zdi kouká kabel a ten jde do pc. druhou síťovou kartu už mám, pc mi běží stále, potřebuji jen postup jak to celé propojit a nastavit, aby to fungovalo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 Tak v tom případě je první zásadní věc použít tzv. křížený ethernet kabel pro vzájemné připojení dvou pc do sítě, propojit tu druhou síťovku a xbox a vytvořit přes centrum síťových připojení a sdílení novou síť mezi dvěma počítači, pak zapnout sdílení připojení k internetu a mělo by to běhat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Srpen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2012 zbytecny oznacis obe sitovky das pravej premostit pripojeni propojis kablem a jedes nemusis nastavovat novou sit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 dobre a kdyz tohle vsechno udelam, jak mam nastavit xbox a pc a tak ? nechci dostat ban na live ;-) a co muzu vsechno s xboxem který ma rgh na internetu delat ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.