mateto Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Zdravím všechny členy fora. Dnes jsem si koupil ps3 s fw 3.55 tak jsem si podle návodu nainstaloval Kmeaw a také lv2 a dál už vůbec nevím co mám dělat abych si zahrál zálohy origo her. Vím že je toto vrchol demence ale opravdu jsem nikde na foru nenašel podrobný návod pro úplného začátečníka jak dál postupovat. Moc děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 podivej se na ps3haxcz.com tam mas navody a vse, urcite ti tam nekdo pomuze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mateto Odesláno Srpen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Děkuji moc za odpověď. Už jsem si to našel a vše jsem udělal podle návodu ale když spustím Mm tak mi to píše chybu 80029519 nevíte čím to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolf1468627812 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Podařilo se ti rozběhat? Mohl bych ti s tím pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.