pazdy1468625863 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Zdravím stáhl jsem si tuhle hru, ale při spuštění to po mně chce nějaký update co mám udělat? RGH mám chvíli, tak se ještě moc neorientuji. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Amazing Spiderman vyžaduje DB 2.0.14719.0. Je možné, že máš starší verzi a proto to chce update? Kdy sis nechával dělat RGH? Jinak nevím, co by to mohlo být za update, jelikož na Live nejsi, to je blbost. Každopádně update DB určitě nepotvrzuj, tím by sis odrovnal RGH! Update DB u konzole s RGH je ptořeba udělat jinak, viz sekce návody http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-15574-programem-j-runner Otázku je, proč bys tam měl mít starý DB, pokud ti někdo teď nedávno dělal RGH. Nebo jsi konzoli koupil uz s RGH od někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 RGH jsem si nechával dělat asi před týdnem... Verze Dashboardu je 2.0.14699. Nene konzoli jsem koupil normálně v obchodě. Co je potřeba udělat, aby hra jela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tak pak je to jasné, musíš updatovat DB podle návodu, který jsem ti poslal, bez aktualizace DB hru nespustíš. Hlavně ale neprovádět update DB tak, jak ti nabízí hra, přestal by si fungovat RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 RGH jsem si nechával dělat asi před týdnem... Verze Dashboardu je 2.0.14699. Nene konzoli jsem koupil normálně v obchodě. Co je potřeba udělat, aby hra jela? Co to je za obchod , který dává tak starý DB ? Už předtím , než jsi si RGH nechával dělat se dal instalovat 15574 .Myslím že by jsi to měl napsat aby si další zájemci mohli udělat představu o jejich službách . Z toho je vidět jak je důležité správně si vybrat kde si RGH nechat udělat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 A jiná metoda na aktualizaci toho DB není? Moc v tomhle nejsem dobrý, tak se bojím abych něco nepokazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 A jiná metoda na aktualizaci toho DB není? Moc v tomhle nejsem dobrý, tak se bojím abych něco nepokazil. Nechej to zaktualizovat toho, co ti delal RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 A ono to nejde aktualizovat jako dříve, že si stáhnu update na flashdisk a provedu aktualizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Ne nejde, pokazil by sis tím RGH, jedině viz návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 A ještě mám dotaz.. Kde si vyberu podle toho návodu na jaký dashboardu chci xbox aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 A ještě mám dotaz.. Kde si vyberu podle toho návodu na jaký dashboardu chci xbox aktualizovat? Přečetl jsi si ten návod - nebo neumíš číst ? Píši tam jasně že v kolonce " Dash version " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Tak nevím jestli je to náhoda nebo to tak opravdu funguje, ale extrahoval jsem si hru přes Xbox image browser a vymazal složku s updatem.. a hra se rozjela i na tom starém DB.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.