kopxy Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Ahoj všem, doufám že nebudu za toto téma ukamenován :)) . Nevíte někdo nějaké pokroky s vývojem této hry na ps3? Jak si myslíte že to nakonec s touto hrou dopadne?yMáte nějaké podobné odzkoušené hry tohoto žánru (myslím tím pouzehonlinovky). Kdzsi jsem MMORPG hrával na PC (silkroad online) a musím přiznat,že mi tyto hry na konzole chybí... Díky za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Myslim ze jako prvni se tahle zprava obevila na ps3trophies.org, kde ji lidi dost odsoudili a povazovali ji za podvrh, potom se ale obevila i na psu.com, ktery uz ma duveryhodne zdroje, coz me moc tesi :). Nekde jsem ale cetl, ze jen male procento GW tymu se soustredi na PS3 verzi, zbytek se venuje PC verzi.. Muj nazor je, ze ps3 verze bude, jen by asi kazdy rad vedel kdy :). Datum vydani na PC bylo oznameno jen nekolik tydnu predem, takze u ps3 to bude hadam podobne.. To je vse co vim z internetu, rad si prectu poznatky dalsich lidi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopxy Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Ja by jsem byl velice rad.... Nikde jsem nenasel fantasy rpg ktere by se dalo hrat pouze online. Vkladam do Guildwars 2 jedinou nadeji,ze by takova hra pro console mohla byt. Myslim ze by mohla slavit uspech, ale to je na vkusu kazdeho z nas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dravec Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Sice starsi clanek, ale s uzitecnou informaci http://bonusweb.idnes.cz/konzolova-verze-guild-wars-2-je-stale-ve-vyvoji-fl4-/Zurnal.aspx?c=A120217_194139_bw-zurnal_osk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Ja nechci vypadat jako blby rejpal, ale podle me se toho nedockame. Zkuste se podivat, jak to dopadlo s ostatnimi mmo na konzole. Conana jsme se nakonec nedockali, na nove Final Fantasy se porad ceka, DC Universe preslo hned na free to play. Myslim si, ze si to ponechavaji jako moznost, ale mnoho nadeji bych do toho skutecne nevkladal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 IMO také nevyjde, podobných oznámených PC her bylo už hodně a málokdy to vyšlo. Btw: FFXIV nevyšla na PS3 ani ne tak kvůli konzolím, jako spíš kvůli problémům se samotnou hrou. Přeci jen, v současné podobě je to i na PC dost mizerná hra. Dělá se 2.0, která by měla vyjít i na PS3. Zda ale skutečně vyjde si radši netroufám říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.