Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty World at War cheatři

xxterorxx

Recommended Posts

• 1 month later...

Jsem fanda této série (kvůli multiplayeru) a pořídil jsem si všechny COD díly co na xko vyšly. Bohužel do konzole už, pro multiplayer hraní, nikdy nestrčím díl WaW a bohužel ani, můj nejoblíbenější, MW1! A je to přesně kvůli těm degenům, jak píšete! Dívat se jak tam borci lítají vzduchem nebo jak příjdu k borcovi a sniperkou ho střelím do hlavy a on si stejně v nesmrtelnosti dál střílí všechny okolo a má všechny v paži!!! Uplně ty hry tímto zničili a navždy odepsali! To nemůžou vydat nějaký update, aby tomuto zamezili???? Je to škoda, tyhle týpky by měli okamžitě banovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No , já hraju Call of Duty ,už jen Nazi Zombies . A to jsem mel tenkrát mapu v tom městě a tam normálně jezdilo auto a z něho pálili Panzerfrausty . Řikam WTF ? Ale oni se dají zabít , jenom mají prostě hodně života . Teď vám alespoň povím zábavnou historku .

Jednou když jsem hrál CoD tak jsem narazil na 2 Hackery . Byl jsem jakoby Zelenej Team a vylezl jsem na přístřešek . A teď tam vlítl ten Hacker a já po něm začal pálit . Napařil jsem do něj celej jeden zásobník rotačního kulometu . A na 5 ránu z pistolky umřel :D . Tak jsem koukal na toho dalšího hackera a teď mě to trklo . Zkusím si ho přidat do přátel ,o 2 minuty později si mě přidal a objevil se na přístřešku , mel jsem nahnáno , v ruce držel tu divnou zbraň která střílí zelené náboje . Ale on se otočil a začal pálit z okýnka . A pomáhal mi střílet své :D . Když jsme sešli tak tam po mě pálili jeho chlápci ale on a ten druhej hacker mě kryli :D Jednou mi dal sice hedku ale kvůly tomu že poněm pálil chlápek za mnou . Když mi ukázal jak dělá ty hacky a mohl jsem lítat , mít nekonečno zbraní tak jsem si řekl že to je na nic a zrusil jsem si to .

A vážení přátelé , v přátelích ho mam do teďka a furt spolu něco hrajem ( někdy :D ) .

Ostatně když vás hráč za vteřinu všechny killne tak to už taková sranda není , hra pak zkolabuje a můžete resetovat PS3 :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu