xxterorxx Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Chtěl bych zeptat jestly mate nějake zkušenosti jak takového člověka nahlasit?Nejom že kazi hru ale minimalně jednoho cheatra pokažde v jednom kole mam a už na to nemam nervy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parasitoid Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Obavám se, že na to už kašlou. Zkoušel jsem MP před rokem a po půl hodině jsem to vypnul ze stejného důvodu jako řešíš. Nechápu ty degeny, že je tohle baví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Jsem fanda této série (kvůli multiplayeru) a pořídil jsem si všechny COD díly co na xko vyšly. Bohužel do konzole už, pro multiplayer hraní, nikdy nestrčím díl WaW a bohužel ani, můj nejoblíbenější, MW1! A je to přesně kvůli těm degenům, jak píšete! Dívat se jak tam borci lítají vzduchem nebo jak příjdu k borcovi a sniperkou ho střelím do hlavy a on si stejně v nesmrtelnosti dál střílí všechny okolo a má všechny v paži!!! Uplně ty hry tímto zničili a navždy odepsali! To nemůžou vydat nějaký update, aby tomuto zamezili???? Je to škoda, tyhle týpky by měli okamžitě banovat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 No , já hraju Call of Duty ,už jen Nazi Zombies . A to jsem mel tenkrát mapu v tom městě a tam normálně jezdilo auto a z něho pálili Panzerfrausty . Řikam WTF ? Ale oni se dají zabít , jenom mají prostě hodně života . Teď vám alespoň povím zábavnou historku . Jednou když jsem hrál CoD tak jsem narazil na 2 Hackery . Byl jsem jakoby Zelenej Team a vylezl jsem na přístřešek . A teď tam vlítl ten Hacker a já po něm začal pálit . Napařil jsem do něj celej jeden zásobník rotačního kulometu . A na 5 ránu z pistolky umřel :D . Tak jsem koukal na toho dalšího hackera a teď mě to trklo . Zkusím si ho přidat do přátel ,o 2 minuty později si mě přidal a objevil se na přístřešku , mel jsem nahnáno , v ruce držel tu divnou zbraň která střílí zelené náboje . Ale on se otočil a začal pálit z okýnka . A pomáhal mi střílet své :D . Když jsme sešli tak tam po mě pálili jeho chlápci ale on a ten druhej hacker mě kryli :D Jednou mi dal sice hedku ale kvůly tomu že poněm pálil chlápek za mnou . Když mi ukázal jak dělá ty hacky a mohl jsem lítat , mít nekonečno zbraní tak jsem si řekl že to je na nic a zrusil jsem si to . A vážení přátelé , v přátelích ho mam do teďka a furt spolu něco hrajem ( někdy :D ) . Ostatně když vás hráč za vteřinu všechny killne tak to už taková sranda není , hra pak zkolabuje a můžete resetovat PS3 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.