Francnberg Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Chtěl jsem se zeptat jak je to s učtem na ps vitu musim si na psv založit novej učet nebo mužu jet na učet s ps3 díky za odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Můžeš jet na svůj ucet,který máš na PS3.Když chceš použivat remote play nebo concent manager(tím se přez USB kopiruji veci do vity), tak musiš byt přihlašen na stejném učtu jak na vitě tak na PS3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Francnberg Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tak to je dobře a ještě trofeje z vity se teda načítaj k těm z ps3...??? Nebo má vita svoje vlastní zvlášt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 No hry na vitu mají zvlášt a v pS3 se na ně nemuzes kouknout ale do acc levelu se to počítá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Zdaj lidi. Vždycky to hledám a pak zapomenu kde jsem to našel. Takže: Kde zjistím kolik mi ještě zůstává na PSN účtě penízků? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Zdaj lidi. Vždycky to hledám a pak zapomenu kde jsem to našel. Takže: Kde zjistím kolik mi ještě zůstává na PSN účtě penízků?Díky za info. leda tak, že dáš něco koupit, ale nepotvrdíš to, a v pravém horním rohu je wallet a tam máš napsáno kolik ti zbývá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Díky. Blbě vymyšleno. No co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Díky. Blbě vymyšleno. No co se dá dělat. to jo, na ps3 máš nahoře košík a když na něj najedeš, tak se ti to zobrazí, bohužel u vity ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kafry Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 to jo, na ps3 máš nahoře košík a když na něj najedeš, tak se ti to zobrazí, bohužel u vity ne V mé ps3 CFW 3.55 buhužel košík je schovám navždy........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Francnberg
Chtěl jsem se zeptat jak je to s učtem na ps vitu musim si na psv založit novej učet nebo mužu jet na učet s ps3 díky za odpověd..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.