Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC sestava prosím poraďte!

Lovefist_88

Otázka

Zdravím, nedávno jsem si pořídil tuto sestavu http://anacomp.cz/pocitac-neo-hibox-intel-core-i7-3770-8gb-ram-128gb-ssd-1tb-hdd-gtx560-ti-dvdrw_d29411.html a chtěl bych se zeptat, zda na tom rozjedu všechny současné hry, popřípadě na full detaily s rozlišením 1920x1080? posledních 6 let jsem hrál na PS3, takže nejsem v novém HW úplně nejzběhlejší, akorát vím, že většina prodávaných PC mají špatné GPU a jsou předražené, zvláště Acer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ano jak jsem psal, jenže značkové sestavy si dovolujou při ceně i 20 000,- mít v sobě low end grafiky. nainstaloval jsem zatím pár her a sice NFS Shift 2, Mafia 2, GTA 4 a Crysis a všechny zmíněné hry jedou krásně na full, akorát u Mafia 2 mě nejde antialiasing, i když ho mám v nastavení zapnutý.

Odkaz ke komentáři

• 0
ano jak jsem psal, jenže značkové sestavy si dovolujou při ceně i 20 000,- mít v sobě low end grafiky. nainstaloval jsem zatím pár her a sice NFS Shift 2, Mafia 2, GTA 4 a Crysis a všechny zmíněné hry jedou krásně na full, akorát u Mafia 2 mě nejde antialiasing, i když ho mám v nastavení zapnutý.

tak ano, moze ti ist na tej 560Ti zatial vsetko, ale nebudu to nejake vynikajuce vysledky v pocte fps. Aspon co som pozeral rozne tabulky testov na nete. Jednoducho uz k novym procakom sa nehodi stara GPU!

Otestuj PC napr. na Heaven 3.0 na fullHD (1920x1080), 8xAA, 16xAnisotropy a Tessellation vyber extreme

Odkaz ke komentáři

• 0

já budu spokojen, když ty hry poběžej 30 a více FPS. jsem zvyklý z konzolí, že tam jde většina her na 30FPS a jen pár na 60FPS. podle mě lidské oko není natolik vnímavé, aby poznalo rozdíl třeba z 40FPS a 60FPS. pokud hra nemá míň jak 24FPS, tak to není moc vidět. teď jsem nainstaloval Crysis 2 a jede určo víc jak 30FPS na full detaily s DX11.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zas to nie je len o kolko fps atd.,...ved koniec koncov sa da vzdy ubrat z detailov atd. Ale PC za 25 tis. by sa na hranie dalo poskladat aj o nieco silnejsie! Mozno nieco ubrat z procaku (na i5) a pridat na grafickej karte!!! Vies a fps 30 a 60 je uz trosku vidiet v tej plynulosti obrazu pri pohybe. Teraz na tej mojej zostave testujem Batman: Arkham City uplne na plne detaily, FullHD, Antialiasing: High a so zapnutym PhysX (!), tak to uz ma poriadne co robit: nejakych 30-65 fps, ale to je nieco neskutocne vidiet v hre taku fyziku veci. :D koberec na zemi sa pod nohami odhrna/vlni, oblecenie na postavach atd. atd. To bude buducnost v hrach, este ked to pojde stabilne na 60fps...uzasne!

Odkaz ke komentáři

• 0

ano to máš pravdu, že za ty peníze by to šel silnější PC, akorát, že se v tom nevyznám tolik, abych si to složil sám úplně správně a taky ta bedna asi nebyla úplně levná, ale moc mě uchvátila. Batman Arkham City jsem měl nainstalovaný taky, ale měl jsem bohužel jen pirátskou verzi, kde mi nešlo ukládat pozice, tak jsem to dal pryč. taktéž jel na full detaily, ale co vím, tak mě nešel antialiasing. jak jsi ho tam nastavil?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ja som tiez prvykrat skladal PC...predtym som nejaku mechaniku menil na starom PC, ale komplet z komponentov som skladal teraz prvykrat. Nieco som si o tom precital, nejake videa pozrel. Nakupil komponenty z eshopov a poskladal a facha to uz niekolko mesiacov.

P.S. a nerozumiem tomuto: mam zapnuty Antialiasing, ale nejde :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu