Mischino19 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Zdravím mohli by ste mi povedat ako sa na UFC dá bránit na zemy? ked som na zemy a drží ma a ide mi robit páku tak ako sa ubránim? robím všetko možné ale vždy mi ju vykrúti... a tak isto aj naopak ked on je dole a ja mu idem robit páku tak čo musím stláčat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kačisko Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Pro obranu před pákama se kroutí analogem dokola. Stejně tak při takedown-ech abys ho sundal na zem a myslim že se tak provádí i transition do jiných poloh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino19 Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 a do ktorej strany? alebo ako to je? lebo mne to nefunguje... dá ma niekto do páky krutim analogom a nič... a tak isto ked páku robím ja... stlačím R+/\+O dám ho do páky a neviem ako mu tu ruku alebo nohu vykrútiť... skúšal som tiež analog ale nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.