Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lze v XBoxu použít HDD z notebooku

micro.21

Otázka

Ahoj,

Koupil jsem si XBox 360 Slim 4GB a potřeboval bych k němu i HDD (jenom kvuli HD grafice u Battlefieldu 3) a nechce se mi kupovat originalní XBox HDD. Našel jsem doma jeden starší HDD ze svého starého notebooku (je to SATA Hitachi 120GB, 5400rpm) šel by ňejak do mého XBoxu namontovat aby si XBox myslel, že je to ten originál?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Jde použít , ale naformátovat napřed na FAT 32 a potom na FATX v xboxu . MS ale dovolí naformátovat na FATX jen 16 GB . Na to na co by jsi ho chtěl použít to ale stačí .

Takze ho mam nejdrive naformatovat na fat32 v PC, pak ho mam zamontovat dovnitř skříně xboxu a pak někde v nastavení xboxu zvolit formátování na fatx? A nepřijdu tím o záruku na ten xbox?

A ještě jeden dotaz, jde použít i klasický 3,5 HDD nebo to musí být jedině notebooková 2,5?

Odkaz ke komentáři

• 0
Jedině 2,5 " . O záruku přijít nemůžeš . Použití jakéhokoli HDD nemá vliv na xbox .Jinak přesně tak jak píšeš .

A to neexistuje ani nějaký soft na PC který by ten disk dokázal naformátovat na FATX s větší kapacitou než těch 16GB. Někde, ale už bohužel bevím kde jsem četl že něco takového existovalo pro HDD znacčky Western Digital.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu