joan07 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Chci se optat zda li můžu nabíjet ovladač na ps3ku a move ovladače přes notebook usb...jestli se tim ovladače nepoškodí...díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 to si piš, že se poškodí.. tím že propojíš DS s PC, se ti do ovladače mohou nahrát viry, a ovladač nad sebou dokonce může ztratit kontrolu !! mě se pokoušel zabít.. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 no dobrej joke...ale stačilo by napsat jo můžeš nabíjet nebo ne nemůžeš nabíjet přes pc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 ano, můžeš bez obav nabíjet :) promiň, přišla mi ta otázka docela vtipná :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 hele a někde sem čet že u toho musí bejt konzole zapnutá...nebo nemusí???:)tak vtipný to možná bylo...sem holt ps3kovej začátečník:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Konzole musí být zapnutá, pokud nabíjíš přes USB v konzoli. Pokud chceš nabíjet přes USB v počítači/NB, PS3 zapnutá být nemusí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 popřípadě existují USB nabíječky, které se napojí do klasické zásuvky.. a nemusíš mít zapnuté ani PC ani Ps3 :P takto se nabíjí i výrobky od applu, třeba nějaký máš, tak to můžeš používat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rascal Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 No mě teda USB nabíječky k telefonu ovladač nenabijou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.