pokes16 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Víte o nějakým dobrým RPG na psp?prosím napište...díky...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 špatná sekce..přesunuto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 urcite FF:Crisis Core(na PSP), FF: VII,VIII,IX (z PSX) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokes16 Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 no právě final fantasy mě moc nebere rád bych něco jako oblivion ale to asi nic takového není...nebo něco jako god of war... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 no tak jednim z nejj RPG(pokud je to rpg) je naprosto Monster Hunter Freedom 2--- za celou dobu hrani nebyla ani jedna chvile pri ktere jsem se nudil(mam nahrano 60hodin) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokes16 Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 neměl bys nějaký odkaz na hru jak to vypadá popřípad na stažení...? jo dobrý už jsem našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 http://console-forum.cz/showthread.php?t=11677 -muj navod http://zdielanie.sk/fd/-Zk9dkmxrqhM-q7bdgyPpg/MHF2 download thx Myschoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 MHF2 patří mezi nejlepší RPG na PSP, ale pokud chceš něco jednoduššího, tak doporučuju Dungeon Siege: ToA! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 sice si asi hráč 3d rpg, já preferuji 2 d grafiku a kvalitu, mezi mé best rpg patří jekékoli FF (to tě nebere ) dále mě byví ys the ark of naphystm , valkirie profile leneth, pokud preferuješ třeba kombinaci strategy/rpg tak je Jean D´arc , final fantasy tactics- war of the lions nebo třeba disgea - Afternoon of darkness (nebo jak se to vlastně píše :D ) a je tu taky hopsačka s prvky rpg - Castlevania dracula X chronicles, ale to už není čísté rpg, je to mix Akce/hopsajda/rpg prostě na psp je rpg požehnaně ale kvalitou neodpovídají nárokům pspčkařům tak sem šťastnej jako blecha když něco pořádného vyjde, dungeon siege je super gamesa a Untold legends I a II taky nejsou k zahození, máme tu rpg třeba blade dancer (to je taky super rpg) monster hunter freedom II je bombová gamesa a gof of war je jen jeden a ten vyjde Q1 2008 to je asi všecko :) este tu nejmenuju další hry a z psx ale tohle je moje best Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 monster hunter freedom 2 a jeste kdyz si sezenes par kamosu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokes16 Odesláno Říjen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 díky moc všem skusím to MHF2 to vypadá pěkně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panteon Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 MHF2 powa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ja chcu Fallouta!!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ja chcu Fallouta!!! :( Fallout by se mi taky líbil - bohatě by mi stačil v grafice ala Fallout 2 -prostě jen zkonvertovat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Sc4recr0w Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Fallout muzes hrat pokud pouzijes Dos Box ja ho zkoušel a v pohodě jede ale podle me je nej RPG untold legends 2 EDIT:Zitra přidam jak pustit toho fallouta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McM Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Fallout muzes hrat pokud pouzijes Dos Box ja ho zkoušel a v pohodě jede ale podle me je nej RPG untold legends 2EDIT:Zitra přidam jak pustit toho fallouta preco prave untold legends 2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Jediny RPG,ktery me fakt chytlo byl Monster Hunter Freedom Nevite jestli je na MH2 aspon anglickej patch? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Sc4recr0w Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Ne nej RPG je Untold Legends2:Wariors code nebo knights of walhala pro McM no ani nevim proc UTL nejak me aujala ale jinak jeste asi FF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Pokud jsi odpovidal na muj prispevek,tak to bylo absolutne z cesty. Ja napsal co me chytlo a ty odpivis:Ne,nejlepsi je.... To je uplna blbost,pokud si odpovidal mne a pokud ne, tak se omlouvam. GoW je RPG?:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaftik Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Doporucuju DUNGEON SIEGE:Throne of Agony a Monster Hunter Freedom 1/2 (spis ale 2 :D ) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steven Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Urcite Pursuit Force nej gamesa(akorat ze zacatku strasne tezka:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 právě hraji Jeanne d'Arc a je to SUPER... takové tahové RPG/strategie atd.... hezký příběh který po 2 hodinách chytne a už nepustí. hraji 3třetí týden tj.cca 22hodin. Docela dlouhá hra.... Trochu mi tam vadí na každém levelu omezený počet tahů na který se musí splnit LEVEL. NU NIC MUSÍ TO TAK BÝT POTOM BY TO BYLO VELA JEDNODUCHÁ HRA. Jedná zmále her co se povedla!!! 93% hodnocení z mé stránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waiet Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Urcite Pursuit Force nej gamesa(akorat ze zacatku strasne tezka:)) Prijde ti PF jako RPG?Me teda ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Listopad 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2007 a co takhle Marvel: Ultimate Alliance? to je pekne udelana RPG :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Nejlepsi je FF Tactics ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.