adioflip Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Ahoj, mam mensi problem. Rad bych koukal na sve tv na hd filmy. Bohuzel nemam hd prehravac a usb v televizi mi hd filmy ve formatech jako je matroska apod. nebere. jelikoz mam xbox s rgh tak bych se chtel zeptat zda se neda nainstalovat nejaky prehravac filmu a hudby do xboxu. dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Toto mě také zajímá, zatím jsem po tom moc nepátral, ale když se k tomu někdo zkušený vyjádří, budu rád :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Srpen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 V menu tohoto skinu pro FSD se nalézá Windows Media player. Bohužel čty pouze disky s Fat32, takže HD filmy nad 4 gb stejně na flashku nedostanete :-( jinak obyč filmy jdou http://www.xbox360iso.com/fsd-metrostyle-idefix-t557712.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.