lama37 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli když smažu profil který byl na live a založím nový se stejným názvem jestli budou fungovat savy? Jde mi o to že se mi začalo xko sekat když na ten profil přepnu a nechce se mi všechno hrát od znova. Dík za odpověď :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 tak přesně na tohle tu máme Horizon ;) už jsem s ním řešil něco podobnýho a jen prostě přes něj vytaháš savy a přepíšeš profil, kterej je hrál ;) pokud budeš potřebovat poradit, tak klidně přes zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama37 Odesláno Září 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Dík moc kdyby jsem měl nějaký problém tak se ozvu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.