Gamers66 Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 dobrý den. Chtěl jsem hacknout moji ps3 a nainstaloval jsem tam jailbreak na verzi 4.21 a dal jsem přes USB nainstalovat software. Vše šlo bez problému dokud se restartovalo ps3 a přeplo se to do demonstration modu (demo mode) a nejde mi pomalu nic než jenom hrát hry. Chtěl bych to změnit v nastavení ale nepustí mě to tam. Děkuji za případnou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2012 Gratulujem, práve si odpísal svoju PS3. Ak by si čítal forum, vedel by si, že CFW na FW 3.55+ nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Ahoj já to měl taky downgrade to spravilo ale než jsem ho měl taky jsem se s tím pral.Musíš sjet na security setings ale nepotvrdíš podržíš současně L1+R1+SELECT+Čtvereček pak zadáš kód 0000 a nebo 4801 pak tě to už pustí.Bohužel né do PSN a po každém restartu konzole to musíš opakovat.Já měl štěstí že mám FAT a původní FW bylo nižší než 3.55 tak jsem si to nechal udělat v servis konzoli sk.podívej se na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barca68 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Zkus tady příspěvek od varinek http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=41772 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HGFH Odesláno Listopad 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2013 Mam teš taky problem ., ja sem Mnel puvodni fw 4.46 a chtěl sem udělat jb ale sem v demonstrativní mode nešlo bi to nějak dat spátky do původního stavu děkuji .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.