pitris97 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Čau lidi pište tady můžete diskutovat co vás baví za DOS hry a co momentálně hrajete. Tady máte můj balík her do DOSBOXU : [url]http://uloz.to/xHSBx8X/dosbox-rar[/url] Jsou tam hry jako Keen (celá serie) prehistoric 2,agent mlýčnák atd. prostě stáhněte a uvidíte a musím vás upozornit ze nekteré hry nejdou co tam sou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Já asi udělám všechny 3 epizody Bio Menace,s vlastním spouštěčem i ikonou v XMB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Já asi udělám všechny 3 epizody Bio Menace,s vlastním spouštěčem i ikonou v XMB :D Ok dobrý nápad pak to tady hod určitě si to rád stáhnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Jinak hrál někdo lemmings na psp chci vedet jestli to je lepší jak ten dos ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Hrál, ale nehrál jsem dos. každopádně je to super Sent from my iPad 2 using Tapatalk HD Give me Assassin's Creed CEs!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Vzhledem k tomu že teď doma budu jen na noc tak to udělám o víkendu. Jinak k těm hrám,BioMenace je na PSP skvělý,ale má 3 "nelibosti" - První je že když PSP uspíte se spuštěným BioMenace tak po probuzení (zapnutí) se PSP buď sekne nebo naběhne XMB Druhá je že když hrajete dlouho (asi tak po 3-4 levelu) se kdekoliv hra sekne,jde slyšet jen zvuk ale obraz se kousne,takže při každém začátku nové mise ukládejte ! (Pokud uložíte v průběhu tak to je jedno,protože se to vždy načítá ze začátku mise) Třetí je ta,že občas je na obrazovce takový "rovný" tenký černý trochu rozmazaný pás,ale to sami uvidíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.