hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Ahoj chtěl bych se zeptat jak mám odebra od někoho kreditku na PSN na PS3 nebo přes kompa.Dneska jsem totiž koupil PS3 s hrama ale ten chlap má ty online passy použity na jeho ůčtu.A nechce mi ho dát protože tam má čislo kreditky (nebo bankovního účtu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=bsXOvFHDqSE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 OU díky .... EDIT:ale to je na celý účet ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 jine odebrani kreditky od uctu neni aspon o nem nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 Aha takže si bf 3 po netu nezahraju než abych si koupil ten klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2012 jaj, prostě dáš billing information, smažeš u kreditky čístlo.. a klikneš na confirm :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.