Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3[premium,limited edition] a live marketplace+stahnuti online,navod+rady

JerryHazard

Recommended Posts

Ahoj consolaci,jsem tu novy,chtel bych vsechny pozdravit...

Hned v uvodu bych se rad zeptal na par otazek ohledne BF3 a Xbox 360+online hrani...

1) poridil jsem si xbox360 jen kvuli BF3 za smesnou cenu 800 kc+2 ovladace,2 pametove karty 64,256Mb ovsem s jednou zasadni chybou-neni v ni mechanika a hdd to jsem vyresil 16Gb kartou na kterou stahuji hry.

vse funguje jak ma update probehl uspesne muzu na live market place a stahovat dema...

2)dalsi muj krok spociva v koupi gold karty zprvu na 3 mesice abych mohl hrat online...

3)v dalsim kroku jsi nevim rady jakou verzi BF3 koupit online pres market place, BF3 premium sice nabizeji za 4000 MS points ale nejsem si jist jak to funguje? neni tam celkova velikost hry ktera jak vim na pc presahuje 12 Gb..jen tam jen moznost stahnuti po zaplaceni 4000 Ms points nejakych 108,2 Kb nerozumim tomu...chcou pak abych aplikoval patch BF 3 update ktery ma pres 2 Gb.

4)najde se nejaky skiller ktery mi popise jak na BF3 bud limited nebo premium pres market place abych mohl hrat plnohodnotny BF3 online bez vetsich problemu dekuji za postup.

5)funguje jeste BF bad company online demo ? pres gold ucet?

vsem moc dekuji za pomoc nebo navod+rady,tipy s pozdravem Jerry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Koupit na xbox live markeplace cela hra zatím nejde a estly půjde tak to asi ne .

Musíš koupit mechaniku a hru ale s tou mechanikou bude problém dost velkej to napiš nějakému flasharovi ten ti poradí estli to půjde nebo ne . A s HDD bude problém taky velikost BF3 se zvyšuje postupně s přibejváním nových dlc apod.. Takže estli si koupit xbox bez mechaniky tak to si udělal zbytečnost protože dat do xboxu mechaniku cizí je problém tam jsou nějaké čísla kódy apod. ale v tom se nevyznám to se poptej nějakých flasherů .

Ten premium to je jen balíček kde mas všechny stahovatelný obsah v tom aj co vyjde eště a pár bonusu do hry . ale hru samotnou na DVD potřebuješ , aj s online passem .

Edit:

tady máš seznam flasherů

http://console-forum.net/tema/25940-seznam-flasheru-pro-xbox-360-update-6-3-2009

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu