Lovefist_88 Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 zdravím, pořídil jsem si hru The Amazing Spiderman a mám dva problémy s grafikou. ten první je, že i když mám v nastavení zapnutý antialiasing na high, tak ta hra to zřejmě ignoruje, pač je to zubatý jak prase a ten druhý problém, že mi občas hrozně blikají stíny a nebo je v nich takový malý šum. PC mám na tuhle hru více než dostačující. poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Zobrazovadlo mas ake (TV/monitor)? Mas to v 1920x1080? A PC mas na tu hru dostacujucu a to je ake? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Září 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 jo dal jsem vše na max. mám monitor http://www.alza.cz/23-acer-m230hml-d221749.htm?kampan=adw1_monitory_acer-produkty&gclid=CMy13_D1m7ICFVHQzAodQF0Aug a PC: Intel Core i7 2600 3,70Ghz, 8GB DDR 3 ram 1300Mhz, GTX 560 ti OC 1GB a 2TB HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 nemam tu hru, ale ked mas v hre nastavene rozlisenie na 1920x1080 a aj zapnuty AA, pises na High (neviem, ci je tam viac moznosti antialiasingu, ako napr. MSAA), tak by to tak zubate, ako pises, nemalo byt v ziadnom pripade! Hlavne ked je nieco nablizku...vzdialene miesta su horsie. A ked to mas vsetko na MAX, tak nemas problem s fps?...ide aspon 60fps? Karta 560Ti uz ma svoje za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Září 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 je tam jen položka antialiasing a prostě nefunguje, ale to se mi stává u více her, např. Mafia 2. jinak mi to jede v 60FPS určo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 To je mozno aj iny pohlad, co je zubate pri com a kde...Pozri si nejake videa s Max settingom na YT vo vysokom rozliseni. Ked je ten problem viditelny aj na videu, tak nie je co riesit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.