xyzero Odesláno Září 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2012 Ahojky,tak jsem si hrál..a napadlo mě přes homebrew channel doinstalovat nějaký přehrávače,..doufal jsem ,že se mi povede rozchodit na tom filmová dvd... a jak jsem si tak hrál,tak celý wii mi zamrzlo... tak mě napadlo,že wii resetuji do původního stavu a flash si tam nahraji znovu. Ale jaké pro mě bylo překvapení,když mi wii zůstalo na verzi 4.1e a ne jak jsem měl původně 4.3. Tak jsem se připojil k netu,že mi to stáhne aktualizaci a budu mít opět 4.3 Ale nic se neaktualizovalo.. Tak jsem hledal na netu,jak tam vše zase nahrát,abych mohl hrát z hdd. A když už jsem našel,tak jsem to překopíroval na sd kartu,tak ale při instalaci usb configure loader mi to napsalo error a hláška zněla,že mám odinstalovat cios 37(toto jsem si dohledal na wiizone.sk).Podotýkám,že homebrew channel,ani nic jinýho ve wii ted nemám. A na tom jsem skončil...jak to mám odinstalovat? Moc díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.