Anubis1 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Retail Date.......: 09-05-2012 Region............: Regionfree Formate...........: Iso Language..........: EN ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Zkousel jste to nekdo ? pri zapnuti vyzaduje update neudela to nic s flashem ? diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANGEL1468624370 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 ne nic to nedělá a hra jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Můžu se zeptat jak jsi měl nastavenej img burn když si to vypaloval ? já sem to vypálil už 2x a nemůžu to pořád spustit :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soloist Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Můžu se zeptat jak jsi měl nastavenej img burn když si to vypaloval ? já sem to vypálil už 2x a nemůžu to pořád spustit :roll: Standartne tak jak je tu uvadeno v tutorialu ..rychlost 2,4 a jelo mi to, na poprve jsem teda odrovnal dvd ale podruhe vse ok a hra bezi jak ma :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.