hamsterkocz Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 ahoj nejde se mi prihlasit na psn na pise mi to hlasku :you cannot sign in using another users singn-in Id (email adress) ucet jsem dostal k ps3 at muzu hrat bf3 po netu,jinak ze stranek sony se tam normalne dostanu.sorry ze pisu bez carek a hacku pisu z nintenda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 NIkdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 zalozil jsi si novyho usera ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Hele asik ne tak to jse omlouvám ya tento stupidní topic. To víte jsem s ps3 začátečník měl jsem předím xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 ucet jsem dostal k ps3 at muzu hrat bf3 po netu to jako, že máš BF3 koupené na psn ?? jestli jo, tak hlavně nemaž toho stávajícího usera :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 ne na tom účtu bzl použitý ten online pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.