Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím Vás,

rozhodl jsem se, že si sestavím vlastní stolní PC. Chtěl bych znát Vaše tipy a rady co by jste mi doporučili. Sestava bude sloužit primárně k hraní her.

Minimální požadavky:

čtyřjádro Intel-i5 3,1 gb

8gb paměti - DDR3

1TB disk

+ grafika: v těch moc chodit neumím, proto nechám na Vás..

Cenově jsem na tom: +- do 30k

Zatím mám doma toto: http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-y570-cerna/111162/produkt ale chtěl bych něco lepšího a hlavně ne notebook! :D ..

Díky za rady..

Odesláno
Naco mu je kupovat chladic na procak, ked ten je boxovany. Ta karta od MSI je taktovana na 1019MHz a moja vystupy na boost clock 1241MHz (bez manualneho pretaktovania)

Este ventilator 120x120 na bocne odsavanie vzduchu zo skrinky.

Na co? Na lepší teploty, hlučnost a airflow ve skříni. Ale jestli jsi hluchý, tak promiň, ale mě by to urvalo uši.

BTW: Tvoje teploty v burnu jsou dost vysoké. Jestli chceš taktovat Ivy bridge, tak kup pořádný chladič. Takhle ten procák trápíš. Pak se dostaneš i výš než jen na slabých 4,2Ghz. (ale nemusí tomu být tak, záleží jaký kus křemíku jsi dostal ;-))

Edit: Teď jsem si všiml, že i hlučnost nevadí, ale nemusíš radit druhému, že je to zbytečné. Každý doma nemusí mít stíhačku. :-D

Odesláno
Na co? Na lepší teploty, hlučnost a airflow ve skříni. Ale jestli jsi hluchý, tak promiň, ale mě by to urvalo uši.

BTW: Tvoje teploty v burnu jsou dost vysoké. Jestli chceš taktovat Ivy bridge, tak kup pořádný chladič. Takhle ten procák trápíš. Pak se dostaneš i výš než jen na slabých 4,2Ghz. (ale nemusí tomu být tak, záleží jaký kus křemíku jsi dostal ;-))

Edit: Teď jsem si všiml, že i hlučnost nevadí, ale nemusíš radit druhému, že je to zbytečné. Každý doma nemusí mít stíhačku. :-D

Nějak tak :)

Odesláno

Sorry. Myslel jsem, že těch 75C jsou tvoje. Tak to je v pohodě. Ale zdá se mi to podezřele málo. Asi myslíš ve hře co? Ne, v zahoření aspoň 10 hodin co?

Jinak k čemu máš procák je mi fuk. K taktování jsem ti psal, že Ivy bridge dost topí a je lepší koupit jiný chladič. To, že už nechceš taktovat neřeším, ale někdo třeba jo. ;-)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu