joan07 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 Chci se optat na pár věcí okolo psn....nechtěl bych za to platit,ale stahovat demáče atd.a hlavně nevim jak se k tomu připíchnout,mám normál vyndat ethernetovej kabel z kompa a vrazit ho do ps3ky?Někde sem čet že to jde pouze na nejnovější verzi softwaru na konzoli,mám to ještě v záruce tak nevim jestli do toho jít atd.atd.:)Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 jo jasný když s konzolí od SONY updatuješ origo FW, který vydala SONY a ještě si při tom dovolíš připojit na PlayStation Network který patří SONY tak to je hned důvod ke zrušení záruky :D:D. ne hele normálně dej do konzole ethernet, v Network settings to nastav, pak v System Update si nainstaluj nejnovější FW. Potom už si jen vytvoř učet na PSN a stahuj si svoje demíčka doaleluja :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Září 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 a jak je to při registraci s tou peněženkou já abych něco neplatil,jo a apropo mám tam zadat normál svoje údaje jo...já jen že třeba u xboxu se tam musela zadávat fiktivní adresa odněkud z Anglie:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Září 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2012 http://console-forum.net/tema/8144-pro-zacatecniky-ps3-aktualizace-7-1-2012 LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts