pokes16 Odesláno Říjen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2007 Cau zajímalo by mě proč není NHL08 na PSP???nevite nekdo o tom neco?snad nepřestanou dělat nhl na psp:cry:...díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 to mas jedno ne beztak NHL 08 je to samy co 07 jenom je tam o cislo vic :) ale taky by me to zajimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michaelv Odesláno Listopad 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 hmmm hledám a nikde nic.. (žádné zmínky o vydání) aby to nedopadlo jak s CYCLING MANAGER gameskou. až o tolko měsíců se zpožděním vydaná... Já se vžýdycky na něco těšim a oni to ani nevydaj na trh.... Mě by stačilo to samé, jen aktuální soupisky v týmech _____________________________________________________________ a kdy už vydaj upgrade nebo něco okolo new FORMULE ONE 06===>07-08 aktualizace jmen v týmu, už mě nebaví MONTOYA SCHUMACHER atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.