dvbman Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Asi jsem objevil Ameriku, ale .... Co se dá udělat s .XCP souborama staženýma přes XBLM Browser, např. 1cb06f2c59a3e025da79f497a414dceb0ab27261.xcp, což má být DigDug ??? OPRAVA Topicu: patří XCP né XBC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 To jsem opravdu jediný, kdo objevil XBLM Browser ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr725 Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 obecně soubor .XCP je zkratka Xbox Content Package... četl jsem, že soubory .XCP jsou ve světě už delší dobu, navíc jsou zašifrované a návod pro dekódování zatím existuje pouze pro GoD hry, takže pokud jsi nestahoval zrovna z této kolonky tak s tím nic neuděláš. návod pro hry GoD stažené programem XBLM Bowser: - stáhni tento tool: http://www.mediafire.com/?rskq5bd3cf3e0b3 1. vytvoř složku "halo" v C: 2. otevři stažený tool, otevři "Reach.rar" a všechny soubory uvnitř zkopíruj do vytvořené "C:\halo" 3. přejmenuj staženou GoD hru (dlouhé_číslo.xcp) na "reach.xcp" a zkopíruj do složky "C:\halo" 4. ve složce "C:\halo" spusť "C_Drive_Extractor.exe" - až extraktor dokončí svou funkci, měl bys mít hru v "C:\halo\files" dále víš jak použít "FTP připojení" ke kopírování her? pokud ne - FTP je propojení xboxu s pc ethernetovým kablem :) zde je návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Díky moc za vyčerpávající vysvětlení. Schválně tím zkusím rozbalit i další .xcp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.