patrik.bb Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Zdravim, koupil jsem ps3, a chtel bych jej vyuzit na maximum,ale nejak se mi nedari prijit na princip.Chtel bych jej flesnout, abych hral neoficialni hry, chtel bych na hdd nahrat filmy, ktere bch si chtel poustet z disku atd... Poradite mi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Womble Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Jailbreak (flash) na PS3 je možný snat jen na 3.55. U novejšího FW pouze za použití E3 Flasheru -> http://www.ps3haxcz.com/viewtopic.php?t=694&p=2691 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 nechci flejmovat, ale wau, tomu že JBneš PS3 říkáš využití na maximum? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrik.bb
Zdravim, koupil jsem ps3, a chtel bych jej vyuzit na maximum,ale nejak se mi nedari prijit na princip.Chtel bych jej flesnout, abych hral neoficialni hry, chtel bych na hdd nahrat filmy, ktere bch si chtel poustet z disku atd... Poradite mi nekdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.