patrik.bb Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Zdravim chci se zeptat jak dostanu do ps3 filmy video?u psp to slo ze mi to naslo jako disk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sooe Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2012 Film dáš na flashku dáš do PS3 najedeš na video - usb a zmáčkneš trojuhelník-zobrazit vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrik.bb Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 A lze to nakopirovat na hdd? A co externi hdd? Kdyz jsem jej pripojil k ps3 pomoci usb, tak mi to ten disk nenacte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 S nejvetsi pravdepodobnosti mas externak naformatovany ve formatu NSFT (mozna jsem prehodil pismena), ale PS3 podporuje format FAT32. Musis externak premazat a preformatovat, lze stahnou jednoduchou aplikaci, pozor na HDD s format FAT32 nenahrajes video o vetsi velikosti jak 2gb, je to stare formatovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patrik.bb Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Tak je to jasne....No tedy zkusim tam natahat filmy z flasky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrik.bb
Zdravim chci se zeptat jak dostanu do ps3 filmy video?u psp to slo ze mi to naslo jako disk?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.