patrik.bb Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Odesláno Září 7, 2012 Zdravim chci se zeptat jak dostanu do ps3 filmy video?u psp to slo ze mi to naslo jako disk? Citovat
0 sooe Odesláno Září 7, 2012 Nahlásit Odesláno Září 7, 2012 Film dáš na flashku dáš do PS3 najedeš na video - usb a zmáčkneš trojuhelník-zobrazit vše Citovat
0 patrik.bb Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 A lze to nakopirovat na hdd? A co externi hdd? Kdyz jsem jej pripojil k ps3 pomoci usb, tak mi to ten disk nenacte? Citovat
0 JohnnyX360 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 S nejvetsi pravdepodobnosti mas externak naformatovany ve formatu NSFT (mozna jsem prehodil pismena), ale PS3 podporuje format FAT32. Musis externak premazat a preformatovat, lze stahnou jednoduchou aplikaci, pozor na HDD s format FAT32 nenahrajes video o vetsi velikosti jak 2gb, je to stare formatovani. Citovat
0 patrik.bb Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Září 9, 2012 Tak je to jasne....No tedy zkusim tam natahat filmy z flasky... Citovat
Otázka
patrik.bb
Zdravim chci se zeptat jak dostanu do ps3 filmy video?u psp to slo ze mi to naslo jako disk?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.