pajaja73 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Zdravím.Jsem laik a potřeboval bych poradit,jak nainstalovat-připojit k PS3 modem Huawei E173??Jedná se klasickej USB modem,kterej se mi na třech PC nainstaloval sám,ale konzole mi jej vůbec nenačte :-( Dělám vše dle i pro mne srozumitelného návodu:-) ale ve finále mi to ukáže že nemám žádné připojení,-pochopitelně když není modem nainstalován.Poradí někdo?Díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WALS OF JERICHO Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Protoze konzole neni pocitac ale mnel by ti fungovat po kabelu nebo vzduchem modem nainstalujes pomoci pocitace a playstation by ti mnel fungovat jak na kabelu tak pres wifi jinak se modem neistaluje pres konzolu musis pouzit pocitac s pozdravem wals:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Nainstaluj ten usb modem do pc.Lan kabelem propoj sitove karty Pc s Ps3, a v pc nastav sdilene připojeni. pokud mas v pc wifi mužeš to nasdilet na wifi a ps3 to chytit,to jsem ale nezkousel delal jsem to kdysi pres ten kabel.Jak nastavit sdilene pripojeni si vyGoogluj podle toho jakej mas os,xp,7 pokud by jsi mel nakej problém napis ho sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candymann Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 ps3 nazdilejny spojeni nevidí :) mam ozkoseno.pouze klasickou wifi.mobilni net do nej nejde dostat.venoval sem se tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.