Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

modrá smrt u noveho ntb

Cruel97

Otázka

Čau lidi před dvěma dny sem si koupil nový ntb Lenovo IP G580 s i5 bez os.po instalaci win 7 fungoval v pohodě a tak sem dal aktualizovat windows přes win update po aktualizovani přišel restart počítače a od té doby naběhne jen k načítání windowsu a poté se restartuje (zřejmě modrá srmt ale modrá obrazovka se zobrazí jen na pár desetin sekundy) nevím jak se toho zbavit zkoušel sem nainstalovat znovu win stím že bych pote naformatoval disc ale pouze mě to hodí na načítání windowsu už sem celkem zoufalej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

to nevim ale ani onekey rescue nepomohlo a jako by mi to nechtělo uložit změny protože on začne bootovat dvd ale pouze na chvili a pote přejde na bootovani hdd a znova startuje windowsy jediny mě napada zformatovat hdd pomoci jinyho pc ale tam se bojim že při otevřeni ntb přijdu o zaruku

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkus jít do bootovacího menu (Buď najdi klávesu nebo to nastav v Biosu),tedy aspoň u mého Aceru to je tak,že při spuštění a zmáčknutí F2 naběhne Bios a v něm jsem si nastavil F12 pro "rychlý" výběr bootovacího zařízení

Odkaz ke komentáři

• 0

No u mého lenovo je to trochu jinak F12 mám rychlý výběr bootování které tak jak tak dojde k bootování hdd a na F2 mám bios ve kterym se toho moc dělat nedá sou tam hardwarove informace a je tam nastavení usb,lan,přepínatelné grafiky je tam i nastavení bootovani ale skoušel sem mnoho kombinací a ani jedna mi nenabootovala z dvd.Proto to vidím že zajdu za nějakou firmou co prodává a spravuje počítače která tomu rozumí a naformátuje mi disc protože nic lepšího mě nenapadá mě se v novym ntb hrabat nechce a oni to už znají a hlavně na to mají prostředky já nemám přes co naformátovat hdd jinak díky za odpovědi ;).

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu