kejsi Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 nasel bych jednoho rozumneho hrace, ktery by se mnou koupil Borderlands 2 na PSN? cena vychazi na 750,- s tim, ze v budoucnu bych pravdepodobne sel do dalsich DLC (kterych ma byt zase 4) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Dneska sem chtěl napsat to samé ;-) určitě bych do Borderlands2 šel. Ale moje podmínka je, že ho koupím :-) Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 ok se Sooem uz jsem domluvenej, ale rad si pridam do friend listu dalsi lidi, kteri budou B2 hrat taky...klidne piste sem, nebo PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Pridávej, hlasim již koupeno :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Taky už sem koupil :cheesygrin: Teď jen čekat :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 nikdo dalsi se k nam do party neprida? :D :(( kaslete uz na battlefield konecne, to je porad dokola :D WUB WUB! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 dneska jsem zalozil stejny tema na konzolistovi :D ale tam porad nikdo nic ... takze nasel by se nekdo dalsi kdo by sel do tyhle koupe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 dneska jsem zalozil stejny tema na konzolistovi :D ale tam porad nikdo nic ... takze nasel by se nekdo dalsi kdo by sel do tyhle koupe ? jdu do toho s tebou jestli ještě nikoho nemáš. napiš mi pls PM a domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 dneska jsem zalozil stejny tema na konzolistovi :D napis sem tvuj nick, taky si te pridam, at mymu Axtonovi nekdo dela spolecnost :D za koho budete hrat? a kdo mate headset?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 Assassin Zer0 8) A headset snad někde splaším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 napis sem tvuj nick, taky si te pridam, at mymu Axtonovi nekdo dela spolecnost :Dza koho budete hrat? a kdo mate headset?:) muj nick na psn je pejtrix_cz :) sakra taky chci zacinat s Axtonem :D ale tak nevadi nejdriv bych si to stejne nejradsi prosel v SP hezky v klidu pomalu vsude smejdim totiz atd nvm jestli by jste to se mnou vydrzeli :D ... a headset mam ale uz jsem ho pres rok nezapl snad v nem neodesla ta baterka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Září 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2012 taky budu hrat sice nevim jestli hned multak ale casem urcite tak si me muzete taky pridat. muj nick na PSN je JohnyCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 kdy to uvolní sakra na xboxu už pálí a my si to předplacené ani nepustime? dopr.... Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Už to frčí 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 ne-e :D já až do večera v práci sakra :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 ja budu mit hru v patek, budu hrat hunter jako minule, uvidime jeste co predvede ta nova class pro premium ucty.Vetsinu z vas na psn mam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Už to frčí 8) sakra uz ? pocital jsem az se zitrkem, ze to behem dneska stahnu, musim to co nejdriv napravit :D pro vsechny co maj nebo budou mit B2 tak muj psn nick pejtrix_cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 ja budu mit hru v patek, budu hrat hunter jako minule, uvidime jeste co predvede ta nova class pro premium ucty.Vetsinu z vas na psn mam. i mě ? :) Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 i mě ? :)Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 tak na tebe jsem zapomnel Rowan_88 pridam az dojdu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 chlapi mam mensi problem a jeste jsme se Sooem neprisli na to, co by mohlo byt spatne... stahuju Borderlands2 z jeho uctu, vsechno jde v pohode az do chvile, nez stahnu 22% - potom se stahovani sekne a nejede to dal, kdyz vypnu a zapnu konzoli, tak mi to napise ze nejaka data byla poskozena a musi se provest restore, to se povede, ale potom uz se ten download taky nehne... jine dema z PSN sem zkousel a vse v pohode, jen ten B2 uz se mi takto seknul podruhe...co s tim muze byt? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Nevim,ale když se dívám na BOR 2 na PSN tak to píše No content was found. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 no to sem se taky dival...a napadlo me, jestli to tam nepusti treba jen tebe, protoze mas Ps+ a me treba az zitra...kdy je ofic vypusteni v Evrope, ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 Tak pokud se ti stáhlo 22% problém bude jinde si myslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 20, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 místa mám dost, přes 50giga...takze tim to taky nebude, no uvidime s cim prijdou ostatni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Září 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2012 myslim ze problem nebude u tebe kdyz to nejde najit ani na storu, rada asi uplne k nicemu ale jedine pockat az si tam v sony udelaj poradek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.