MCkaTo Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Ahoj muzu se zeptat jak mam spustit hru vcestine na jtag konzoli? mam vsude nastavenej ceskej region v hlavni nastaveni i nastaveni ve FSD region marketplace je v cz a hra bezi v anglictine dekuju za radu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Asi mas release, kde neni cestina. Coz ted je na netu jen anglicka verze. Ceska bude brzo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 ve verzi SPARE by měla bejt.. dneska stahuju zetra odepíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 no sahl sem rlease verrzi:) ale bylo u toho napsany e tam cz je a i kladny komenty takze asi zas neakej podfuk:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ve verzi spare je cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 tak sem si stahl taky psare verzi a stejne mi to nejde nemam ta ty vlajecky na vyber rovnou mi tam skoci licencni podminky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 A mas v origo dashboardu vybrane locale na Czech republic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 jj to mam mam i ve FSD vybranej ceksje marketplace ale nechapu proc mi to neda na vyber ty vlaejcky a skoci mi to rovnou dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 a neda se nastvyt neco v Dash Launch jako by region? v tom se moc nevyznam a tam je neco o regionu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanleyW Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Nevíte zda jsou nějaké aktualizace ke stažení? Nové soupisky atd? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Nevíte zda jsou nějaké aktualizace ke stažení? Nové soupisky atd? Díky Proc to sam nezkusis? V FSD najedes na hru a Y, tam je TU (title update). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Listopad 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2012 Proc to sam nezkusis? V FSD najedes na hru a Y, tam je TU (title update). ;) TU, ale neaktualizuje soupisky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.