petr725 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Poradíte mi prosím někdo, kam kopírovat filmy z pc přes FTP server tak, aby se objevily v originál dashboardu ve složce "DOWNLOADED VIDEOS" (FFPLAY mi nevyhovuje:(, často se seká, ani nejde řádně ukončit), myslím, že by to mělo být někde ve složce HDD1, předem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 xmplayer_0.0.1 pro xenon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr725 Odesláno Září 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 xmplayer vím, co je, zkoušel jsem, ale nevím, jak spustit, protože tam není jediný spustitelný .xex soubor...a jestli mám xenon či jasper to fakt netuším. Spíš by mě zajímala ta adresářová struktura pro složku "DOWNLOADED VIDEOS"...ale díkes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.