pitris97 Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Čau lidi hledám nějakou hru ve které máte podporu od počitačových přátel, prostě něco kde nebudu sám a pujde semnou více lidí do akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Acer Odesláno Září 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Battlefield 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2012 Battlefield 3 :D Bohužel to mě muj notas nerozjede :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Conflict: Desert Storm Conflict: Desert Storm 2: Back to Baghdad Dragon Age: Origins ArmA: Armed Assault Star Wars: Knights of the Old Republic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 No urcite ne KOTOR, to spis TOR ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Conflict: Desert StormConflict: Desert Storm 2: Back to Baghdad Dragon Age: Origins ArmA: Armed Assault Star Wars: Knights of the Old Republic Conflict: Desert Storm - Hral jsem Coflict Global Storm na ps2 a moc mě to nebavilo Dragon Age: Origins - No tak tohle jsem měl rozehrany asi se k tomu zase vratim diky že si mě to připoměl :) ArmA: Armed Assault - Mám dohraný a potřeboval bych hru na podobný styl Star Wars: Knights of the Old Republic - bohužel mám win 7 64bit a na to to nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 teď mě tu každej lolkař sežere zaživa :D >> http://www.heroesofnewerth.com << jinak guildwars2, ale to je kapku jinej soudek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Skvela hra na kooperaci je tak Left 4 Dead, ale vazne nevim, jaky konkretni typ mp chces, tech her je samozrejme fura, klidne bud konkretnejsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 teď mě tu každej lolkař sežere zaživa :D>> http://www.heroesofnewerth.com << jinak guildwars2, ale to je kapku jinej soudek ;) No takovy typ her jsem nemyslel spiš z pohledu prvni osoby a guild wars 2 je zadarmo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Skvela hra na kooperaci je tak Left 4 Dead, ale vazne nevim, jaky konkretni typ mp chces, tech her je samozrejme fura, klidne bud konkretnejsi :D Jasne L4D2 znám a hrál jsem ale chtěl bych spíš nějakou válečnou třeba takový hodně přesný vylodění v normandii ve stylu army . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 No takovy typ her jsem nemyslel spiš z pohledu prvni osoby a guild wars 2 je zadarmo ??? Není,třeba CoD 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Není,třeba CoD 2 :) Vsechny Codka dohrane :D Spiš něco ve stylu Unreal Tournament 2004 ale novejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Počkej si na shootmanii od ubisoftu Odesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Září 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Počkej si na shootmanii od ubisoftuOdesláno z mého LG-P350 pomocí Tapatalk 2 Jo to mam v planu a ta hra bude zadarmo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 tejden zpátky sme ztrávili ranec zábavných hodin u borderlands 2 ;) za poslední dobu asi nej coop fps , dle mého názoru x) + se zvýšeným field of view z nastavení , mi to i skrz gravitaci připomína quaka/ut x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 http://www.co-optimus.com/system/4/pc.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.