PraliWAR Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo zkoušel PS 3 na této televizi.A jaký to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 placek Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Hm...100 hz TV Ti nezvýší řádkování obrazu.Takže obraz je solidní,ale jen v mezích normy.Na PS3 je vhodnější TV s rozlišením 720p a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Banikovec666 Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 viděl sem ps3 na normal televizi a vypadalo to velmi dobře!!!:bash::bash::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 na 100Hz je problem len svetelna pistol ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PraliWAR Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Fajn dík za odpovědi,no včera jsem o tom přemýšlel a stejně asi koupim ještě full HDčkovou televizi.No na tom to už snad bude vypadat k světu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Vašků Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Zdarec mám 100 Hz připojení přes av na scart obraz velmi dobrý i když né tak jako u plazmi maxim je taky 573 PAL ale co se tíče písmen zvláště pak malých sou nečitelná do velikosti 1cm to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PraliWAR
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli jste někdo zkoušel PS 3 na této televizi.A jaký to je?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.