enzo317 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Prosim o pomoc chtěl jsem stahnout hru Crimson Skies Hight Road to revenge a napsalo, This item is not available from your current location co stím děkuji za odpověď:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coobo Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 zdravim, nie som vlastnikom xbox, ale sused ma ten isty problem s hrou Call.of.Duty.Black.Ops.Rezurrection.Pack.4.EN.DLC. XBOX360, niekde som sa docital, ze to proste nejde, pretoze je to blokovane na ip, t.j. stiahnut sa to da len v gb/usa :-( stiahol som to teda niekde cez torrent, ale subor, ktory som stiahol nema ziadnu priponu a neviem, ci mam mat... proste mi ide iba o to, ze ked uz to mam stiahnute, da sa to nejako doinstalovat k zakladnej hre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
enzo317
Prosim o pomoc chtěl jsem stahnout hru Crimson Skies Hight Road to revenge a napsalo, This item is not available from your current location co stím děkuji za odpověď:?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.