zelenina636 Odesláno Září 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2012 Ahoj,dnes sem se hrabal tam kde nemam,RGH,hlasi mi no valid skins found,na tv cerna obrazovka,do xexmenu se dostanu.dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelenina636 Odesláno Září 11, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Cawes,problem vyresen,dik XMODE! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxLBC Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 Bohužel, mám stejný problém: FSD 3, nahrál jsem skin (tady z fóra, podle návodu), nechal rebootnout a už se FSD neprobudil. Je nějaká cesta jak jednoduše přehrát FSD přes flashku? (na foru jsem podobny návod nenašel). Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2012 staci xexmenu a smazat skin co jsi nahral podle me FSD asi neumi ten font Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno Březen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2013 Taky jsem chtěl vyzkoušet jiný skin (MetroXPcz) a po zapnutí jen černá obrazovka a FSD 3 nikde. Bohužel tam nemám xexmenu, ale dostanu se jen do origo menu xboxu. Dá se to nějak "splichtit" do původního stavu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 vypálit xexmenu na cd nebo pokud to máš na externím disku opět smazat ten skin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 (upraveno) Můžu to hodit na flashku a přes xbox menu najít to xexmenu na flashce, nainstalovat a pak ten skin v něm smazat? Mělo by to být takhle? Díky. EDIT Tak jsem hodil na flashku xexmenu, přes něj smáznul ten hajzlík skin a ejhle, vše šlape, jak má. Ještěže tady chlapci jste, díky. Upraveno Březen 20, 2013 uživatelem Hans99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.