redroker Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Stáhnul jsem si God of WAR 1 a 2¨(PS2),ale obě hry mají více než 5GB,moje konzole nezvládne vyp. hry na dvouvrstvém mediu (pouze video). Před lety,kdy hry vyšly,jsem měl GOW2 od neznámého paliče rozdělenou na 2x DVD5.Je nějaký způsob(program),jak hru rozdělit? PS:Ale když koukám na reakce na ostatní temata,moc to tu nežije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker Odesláno Listopad 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 ty voe tady to žije! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 9, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 PS2 uz je docela mrtva konzole no :lol: Jinak urcite nekde najdes i ripy na dvd5 , popripade si to muzes ripnout sam , ale neni to moc jednoduchy . Ja jednou takhle ripoval 24 the game ktery bylo na DVD9 taky a trvalo mi to pul dne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Listopad 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2014 Pořád je tam spousta exkluzivit, které se dají hrát jenom na ps2, kromě emulátoru. GoW je ta hlavní z nich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.