lukis Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 Ahoj.Jelikož jsem tu neviděl,žádný český návod,jak na Uberoid v Tabletu... tak jsem přišel ho udělat..Já budu pracovat ..S tabletem WonderMedia WM8650 VIA. ... Zde jsou kroky: 1)Stáhněte si Uberoid!! Link http://dl.dropbox.com/u/3116735/Universal_Uberoid_WM8650_v10.1.7z 2) !!ZFORMÁTUJTE! Pam.Kartu. 3) Na kartu vložze tyto soubory! "FirmwareInstall" , "wmt_scriptcmd". 4)Ve Windowsu zapněte bat soubor CHANGER. 5)Na výběr máte přes 30 možností. 6) najděte svůj typ,popřípadě podobný(někdy dá dost zabrat).Já pracuju s VIA..tak zvolím č. 8. 7).Vložte Pam.Kartu do vašeho tabletu. 8)zapněte tablet a ujistěte se,že je na nabíječce. 9)nechte doinstalovat a vysuňte pamětovou kartu až budete tázáni větou " Please remove your SD".NEVYNDAVEJTE DŘÍVE!!! 10) vysuňte a znovu zformátujte kartu,pokuď chcete tuto kartu používat ve vašem novém UBEROIDU. To je vše...nyní si můžete užívat UBEROID :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Super, díky' ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.