pilic2603 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Dobrý den, uvítám každu radu... Koupil jsem již použité PS3 na něm je nějakej account ale když jsem si vytvořil nový tak mi to míše že tento account nemužu použít ... žádné špatné heslo nebo tak .. ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Restore default setting, pak si vytvoř svůj účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 podle me nemusis davat zadny restore default setting ale pokud ten ucet predchoziho majitele nepotrebujes tak smaz jeho usera a zaloz si noveho a tam se prihlas svym PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pilic2603
Dobrý den, uvítám každu radu...
Koupil jsem již použité PS3 na něm je nějakej account ale když jsem si vytvořil nový tak mi to míše že tento account nemužu použít ... žádné špatné heslo nebo tak .. !
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.