spssespsse Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 ahoj mam xbox 360 flashnuty a vyp. fifu 2012 kdyz ji dam do konzole nenacte mi to hru akorad se objevi logo xboxu nevi nekdo co s tim ? vsechno jsem delal podle navodu :cry: flash je 2.0.126.25.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Pleteš si flash s dashboardem . Fifu 12 na tak starém DB nespustíš . Když ale budeš aktualizovat DB , tak přijdeš o flash . Vysvětlení máš zde : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jestli nehraješ na live , tak nejlepší pro tebe by bylo RGH . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 RGH je pro lidi, které baví čekat na najetí konzole a baví je se v konzoli vrtat. Pro hráče typu plug & play to nedoporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 RGH je pro lidi, které baví čekat na najetí konzole a baví je se v konzoli vrtat. Pro hráče typu plug & play to nedoporučuji. Co jsi to napsal - nechápu tvůj názor !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Napsal jsem pravdu. Nevyzná-li se v tom dotyčný a je pohodlný se cokoliv učit, není to varianta pro něho. Už chápeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spssespsse Odesláno Září 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 a zvladnul bych flashnuti doma sam abych nemusel davat 1000 ? nebo se do toho nemam poustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
spssespsse
ahoj mam xbox 360 flashnuty a vyp. fifu 2012 kdyz ji dam do konzole nenacte mi to hru akorad se objevi logo xboxu nevi nekdo co s tim ? vsechno jsem delal podle navodu
:cry:
flash je 2.0.126.25.0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.