Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

slozky v ps3

dkalina

Otázka

Zdravim,

prosim o radu. Svoje PS3 pouzivam hlavne pro prehravani filmu a nahravani z televize (mam televizi Sony, takze jde vsechno ovladat pomoci ovladace televize). Jedinou vadu, kterou bych rad vyresil, je problem s tridenim filmu. V zalozce VIDEO se mi hromadi filmy, serialy atd a doposud jsem neprisel na to, jak tam vytvorit slozku (adresar), jako jsem byl navyknuty na PC. Pokud mam treba 15 filmu a pridam k tomu 50 dilu nakeho serialu, smicha se to vsechno dohromady. Pokud je v PS3 zapojena flaska, kde jsou videa v adresari VIDEO a rozdelena dale do podadresaru, tak to bez problemu funguje, ale jakmile to zkopiruji do PS3, tak se to vsechno smicha a maximalne to jde tridit podle data nebo podle abecedy. Asi by to vyresil externi disk, kde by trideni urcite fungovalo, ale prijde mi to zbytecna investice, kdyz mam 320GB na PS3.

Dekuji za kazdou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

pri kopirovani nejakyho obsahu do ps3 to vzdy kopiruje do adresare Unknown, po nakopirovani staci adresar prejmenovat v PS3, a pote dalsi obsah uz opet kopiruje do samostatneho adresare Unknown, a tak porad dokola... kdyz potom adresar prejmenujes na neco co uz pojmenovane mas, tak se to tam nakopiruje a bude to v tom adresari spolecne s tim predchozim obsahem, bleh, snad to je chapajici :) Mozna to jde i jinak. :o

Odkaz ke komentáři

• 0

Dekuji za odpoved, me se ale filmy zkopiruji z flasky vzdy do nabidky VIDEO (v XrossMediaBar) a zadna slozka se mi tam nevytvori ani ji neumim vytvorit sam. Pokud strcim do PS3 flasku, tak se tam ukaze slozka USB STORAGE a v te je vsechno serazeno do slozek jak jsem je vytvoril v PC, ale po zkopirovani se vsechno seradi smerem dolu v nabidce Video. Pravdepodobne mi uniklo neco zasadniho ve sprave souboru v PS3, tak bych poprosil o podrobnejsi navod :).

Odkaz ke komentáři

• 0

tak zkus jedno video pomoci trojuhelniku na ovladaci dat info o nem a tam mas ALBUM, melo by tam byt "-" Tak to zkus prejmenovat na neco, tim by sis mel vytvorit adresar. Je mi divny ze se ti nevytvari adresar Unknown, ale ze to kopiruje rovnou do ty slozky VIDEO jen jakou soubory... Asi to bude fakt neco v nastaveni PS3, ale nwm co. btw kdyz das ctvereckem zmenit moznosti zobrazeni, tak to taky pri nejaky moznosti nezobrazi adresar Unknown ???

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu