Akus Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Co na to rikate ? Dalsi jakozto hezky vypadajici webovka ? :) Zatim sem to moc nepochopil :( A vyhoda 3G VITY v podobe GPS a loveni ? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Já jsem to zkoušel. Vypadalo to na první pohled hezky. Ale odinstaloval jsem to hned, jak jsem si všiml, že na každou akci potřebuji mít jakýsi body. A ty můžu dokupovat na storu :-D Takže prostě další z těch her, kde se člověk nedoplatí, pokud si bude chtít zahrát. Aspoň tak mi to přišlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Body se mi zdá na STORE nekupuješ. Tam se kupují jen zvířata, rostliny... Energie se ti dobíjí a ecopoints nebo jak se to jmenuje dostáváš za challange. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Vypada to celkem zajimave. Zasadil sem par stromu a ted musim cekat na obnoveni energie :) uvidime jestli moje planeta prezije :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Body se mi zdá na STORE nekupuješ.Viz:a ted musim cekat na obnoveni energie No a to je to co, mě odradilo (teda pokud jsem se v tutoriálu neunáhlil. Pokud se nepletu je to jedna z těch, kde buď platíš a nebo čekáš. A do toho nejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.