sooe Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 Zdravím. Chci se zeptat na propojení s TV pouze přes HDMI kabel tak aby zvuk z TV šel přes bedny. Vím že existuje scart a optický kabel ale zrovna nemám po ruce :) TV i kino je stejné značky. Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Září 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 cau co presne chces propojit ? Pokud jen kino a TV, tak aby si mohl pouzit hdmi kabel, musi kino mit hdmi a kabelem to propojit s TV, pote v TV nastavit aby zvuk sel pres hdmi. To je vse. Pokud chces treba konzole - kino - tv to uz by bylo horsi, to by na hdmi muselo kino mit 2 konektory ... tam je pote lepsi pouzit optiku, pokud je moznost. napr ps3 optikou do kina a hdmi z kina do tv na obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Září 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2012 EDIT: Tak mám další problém...Mám koupenej optickej kabel, ale k mojí hrůze jsem zjistil, že u kina i tv ty zdířky na optiku jsou vylámané, takže tam kabel nedrží.Půjde s tím něco udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siieldyouen Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Záruka/Servis/Koupě novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.