prdelvolekarel Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 zdravim...zajima mi jestli kdyz si stahnu hru z ps store z ps plus a pote se prihlasim na svem uctu na jinem ps3 treba u kamarada jestli mu to pujde taky stahnout?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnnyX360 Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Ucet na kterem mas PS Plus muzes sdilet na dvou PS3, takze pokud neni tvuj ucet uz sdileny na PS3 jeste nekoho jineho, tak ti nic nebrani ho aktivovat u kamarada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdelvolekarel Odesláno Září 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 nic jsem s uctem zatim nedelal s nikym nesdilel.mame v planu s brachou koupit ps plus tak nas zajimalo esli si ty hry co tam momentalne jsou budem moct stahnout oba.tudiz ti dekuji za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prdelvolekarel
zdravim...zajima mi jestli kdyz si stahnu hru z ps store z ps plus a pote se prihlasim na svem uctu na jinem ps3 treba u kamarada jestli mu to pujde taky stahnout?diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.