*Dave* Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Tak ! :D co říkate na tu new game FreakOut: Extreme Freeride ??? já od toho čekal víc... :( ale podle mě je SSX lepši co vy říkáte na tuhle hru ??? zajima me vas nazor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Ahoj, uvažuju jestli jít do toho... Prosím nevíte někdo jestli se to dá ovládat i šipkama (ne analog stickem)? :):bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 no takze SSX super tirky lepsa ovladatelnost lepsie prostredie lepsie skonstruovane dobre eventy + jazda na snowboarde a plno super vecy Freakout - slabe triky horsia grafika blbe ovladanie malo sutazy na vyber jazda len na lyziach a aj lyze su horsie ako na SSX proste SSX ma aj aj a su tam lepsie aj lyze proste na tomto sa mi nepacilo vela vecy ako prostredie ovladatelnost a plno nedostatkov okamzite som ju vymazal z PSP a aj z kompu u mna nema sancu tot moj nazor ;) inak hodilo by sa sem dat HLASOVANIE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 no já to teďka hraju a má to svý mouchy ... dost mě štve třeba to že se musí dopadat dost přesně na zem ... ale dá se to naučit .... PS: šipkama se to dá ovládat taky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 pro me jednoznacne SSX nevim proc nemuzu si pomoct ale freakout mi prijde starsne jednoduchej proste neco mu chybi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pokes16 Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 freakout-strašná blbost vůbec mě to nebaví!!!SSX je nejlepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 100% SSX : on tour :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Říjen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 jn :) ale jinak se mi libijou songy :) :D btw: az sem koukne nakej vedouci tak at udela hlasovani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 Jednoznacne SSX . Ale na compoch moc na vyber nemame :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Říjen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2007 SSX jednoznačně ... navíc u toho FreakOutu se mi zdálo že se to dost často a docela dlouho načítalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juseph Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jednoznačně SSX, freakout jsem skusil 1x,2x,3x a to stačilo, z karty zatím nevymazán(nepřekáží),ale asi ho už nikdy nepustím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Vela bugov ma FreakOut zato lepsie moznosti... z toho vypliva ze nieje ani jedna poriadna lyziarska hra na PSP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Sc4recr0w Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Taky SSX..Sice Extreme freride ma peknejsi obal:-).....Ale SSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 SSX je asi 100x lepsi:D, FreakOut me tvrde zklamal- nudna grafika, bugy a nezabavna jizda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 tak SSX je bezpochyby lepsi, tak jak jsem byl na FreakOut zvedavej, tak me zklamal, ale songy docela dobry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.