Luke-Hardy Odesláno Září 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2012 Tak schválně kolik s vás nesedí jenom u komplu a v zimě jezdí freestyle, freeride lyžování nebo snowboarding :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2012 im a skier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Fajn je tu jeden :D jak dlouho jezdíš ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 5 let FS a tak 7 FR a ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Na lyžích už od te doby co sem se naučil chodit :D ale tet pred 4 rokama sem začal jezdit na boardu takže sem nestál na lyžích 4 roky letos si kupuju freestajly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 já na klasických lyžích taky jezdím od mala. jaký si budeš kupovat? já si chcu letos koupit K2 pettitory na FR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 ještě nevím. Jestli se vyznáš tak mi mužeš poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 určitě bych si nekupoval kombinace FS/FR, bud jedny anebo druhý. Já osobně mám v oblibě značku K2. Ale je to jedno, hlavní je se učit a NO FEAR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Září 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Dobře tak tet si mi poradil právě to sem se chystal udělat koupit si pul na pul :D tak diky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 do prašanu prostě potřebuješ široký fošny aby krásně plavaly, na FS sou širší moc neohrabany. na začátek určitě ne 50 prašan / 50 park Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke-Hardy Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2012 už mám koupeno letošní k2 domain už sem si je aji otestoval ... spokojenost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.