Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Mám problém při spuštění se objeví toto prosím pomoc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Obstarej si originál a nebudeš mít problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Se bojim že na to nemám kompl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 screen údajů o chybách please Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 tady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 může být špatná instalace popř.crack.Splňuje ti pc aspoň min. požadavky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 to právě nevím no ale myslím že jo :) a špatná instalace by to neměla být skusím jinej crack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 to právě nevím no ale myslím že jo :) a špatná instalace by to neměla být skusím jinej crack :) Tak mi napiš co máš za pc a ja se ti na to kouknu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Windows XP Procesor : DualCore intel core 2 Duo E6400, 2133MHz (8krát267) Grafická karta : NVIDIA GeForce 7950 GT asi budeš ještě neco potřebovat že ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 no jak jsem koukal tak saint row není zas tak náročnej.Kdyžtak tady máš dobrou databázi kde můžeš zjišťovat co ti půjde http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Když dám Can you run it ? tak tam naskočí HTTP Error 503. The service is unavailable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Když dám Can you run it ? tak tam naskočí HTTP Error 503. The service is unavailable Teď je jaksi nedostupný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 aha :D takže co teda nevíš kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 Zkus ten reinstal hry popř.stáhnout jinou verzy nejlépe od skidrow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 a myslíš že kdybych si koupil originálku tak že by to jelo na mojem komplu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2012 minimální požadavky splňuješ.Zkus se ještě kouknout na ten link jak sjem ti poslal už by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Tohle asi není v pořádku že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RadaR Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 no ta GK by to mozna rozdejchala ale pokud mas malo mista na disku tak si to fakt nezahrajes :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Jestli myslíš jako C a D a pak ještě I tak na I mám místo na G už to mám nainstalované a C mám plný no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Mas steam? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 no nemá místo asi proto že už to tam má nainstalované.Jinak by ti to mělo rozjet.Skontroloval jsi taky aktualizace driverů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Mas steam? :) Nemám k čemu ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luke-Hardy Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 no nemá místo asi proto že už to tam má nainstalované.Jinak by ti to mělo rozjet.Skontroloval jsi taky aktualizace driverů? Nekontroval jsem nic. Jak to mám zkontrolovat ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luke-Hardy
Mám problém při spuštění se objeví toto prosím pomoc :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.