Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F1 2012

m0406

Recommended Posts

Tak ja som velky fanusik tejto hry. mam malo casu na hranie, ale ked uz mozem nieco zahrat, tak F1. mam aj volant.

Z 2012 som zatial straaaasne sklamany. Ovladanie volantom je oproti 2011 poriadne zhorsene. Uz 2 dni sa trapim s nastavenim, aby sa to aspon trosicku podobalo 2011, no zatial sa mi to nedari. Motorom sa neda skoro vobec brzdit. To v 2011 som si podradil a v pohode som presiel ostrejsu zakrutu bez plynu a motor ma zbrzdil dostatocne mozno som musel trosku pomoct brzdou. Samozrejme ako kde. Tu to sa neda skoro vobec. Podradim a brzdim a uz ked si myslim, ze netreba brzdit, ze motor do dokonci za brzdu zistim, ze volant na max a ja idem stale rovno. Ked nastavim vacsi pritlak v predu aby to lepsie drzalo na ceste, potom neurobim dobry cas atd. V 2011 som mal AI na legend a v pohode som zvladal qualifikaciu. V 2012 sa neviem pomaly udrzat na trati. Ked nastavim volant ako na 2011, tak nedokazem ist ani rovno. Trosiiicku sa dostknem volantu a uz mi to otoci pomaly o polovicu. No skoda reci.

Ked som hraval Forzu, tak tam si strasne pacila ta zelena linia co ukazovala idealnu stopu. Ked som sa blizil k zakrute a v mieste kde zacala byt cervena som zacal brzdit, sa postupne zozltla a ked bola uz skoro zelena som vedel, ze tu zakrutu v pohode vyberiem. Super pomocka pre zaciatocnika. V F1 ci 2011, alebo 2012 to takto nefunguje. Sice ta ciara tam je, ale vobec sa jej neda drzat. V 2012 Musim brzdit niekde aj 100 - 200 m pred inak neubrzdim. A ked uz je aj ciara zelena, tak aj tak zakrutu nevyberiem, lebo volant na max a ja idem stale rovno.

Mozno si len treba zase zvyknut, alebo budem radsej hrat 2011. Kebyze mam za to zaplatit a potom zistit toto, tak by ma asi slahlo.

To moj nazor nikomu ho nevnucujem a nie vsetci sa s nim musite ztotoznit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele k tem volantum doporucuju sledovat forum Codemasters, kde je doporucene nastaveni: http://community.codemasters.com/t5/F1-2012-General-Discussion/F1-2012-Wheel-Settings-Setup-Tips-and-Advice/td-p/50452

Casem se to vychyta a pocitam, ze to pak pridaji i v pripadnem patchi primo do hry (nastaveni pro jednotlive volanty). Ja to zatim doma nemam, tak jsem to neresil, ale od zitra uz to nastaveni budu taky hledat. S cim jezdis? Ja mam Microsoft Wireless Racing Wheel, k tomu snad nejake rozumne nastaveni brzy pujde dohledat...

Odkaz ke komentáři

Ano jazdim s Microsoft Wireless Racing Wheel. Ked to nastavim podla toho odkazu, tak to je uz ale uplne na nic. To som skusil ako druhe. Najprv som si to nastavil podla seba, ako v 2011 a to bolo nepouzitelne. Tak som nasiel ten odkaz, lebo chodim na to forum. No ale ani to nepomohlo. Vcera som to normalne musel od znechutenia vypnut. Co sa mi pri 2011 len tak nestavalo. No mozno v monaku, lebo tam je to take ake je. Dufam ze coskoro vydaju nejaky patch, lebo aj na tom fore je viac ludi co sa stazuju nielen na volant, ale aj na brzdy atd.

Odkaz ke komentáři

No oproti předešlím ročníkům si myslím že nejvíce zapinkali simulaci gum. Závody jezdím jen krátké, a optionky mi vydrží po celou dobu. (V F2011 jsem optionky měl po 5 kolech na odpis.) Někde na forech se psalo, že prodloužili životnost gum. Mě právě bavilo měnit strategii v boxech a tak, ale teď?

Odkaz ke komentáři

Jsem z 2012 velmi zklamaný. Opět jsou polepy na voze okousané. Když jedete a dáte flashback, tak se hra na někdy na chvilku sekne. Na volantu nehraju, ale krásně jsem dokázal vést F1 2011 po okruhu, v 2012 mám co dělat, abych se na okruhu udrzel... jezdil jsem na legend a ted sotva na intermidiet se chytam...

Odkaz ke komentáři

A naozaj bol uz vydany patch. A neviete co by mal odstranovat??? Ale mam pocit ze ten patch je pre demo a nie pre full hru

Ten patch neni na zadny demo! Dnes mi dorazila plna hra domu z Xzone a pri prvnim spusteni to instaluje patch z Xbox Live.

No oproti předešlím ročníkům si myslím že nejvíce zapinkali simulaci gum. Závody jezdím jen krátké, a optionky mi vydrží po celou dobu. (V F2011 jsem optionky měl po 5 kolech na odpis.) Někde na forech se psalo, že prodloužili životnost gum. Mě právě bavilo měnit strategii v boxech a tak, ale teď?

Jojo, skutecne odstranili tohle skalovani pneumatik. Opotrebeni je aktivni az u zavodu na 50 % delky a vice. Hodne je kvuli tomu komunita sepsula, ale holt je to pryc, no.

Jinak to ovladani i na volantu je takove divne. V F1 2011 jsem to bez asistentu taky zvladal na vyssi obtiznost, ted jsem rad, ze jsem rad... Ale dam tomu par hodin a uvidime. Kazdopadne se to jezdi uplne jinak nez loni.

Odkaz ke komentáři

K tomu volantu, zvysil jsem si steering linearity na 10 %, deadzone dal na 2 % a jinak vsechno nechal a jakz takz to jde. On je teda ale celej jizdni model jinej. Po nejakejch jedenacti hodinach se mi zda i lepsi. Prujezdy zatackama nejsou tak nerealne rychle, daleko citliveji je potreba pracovat s plynem a brzdou, jinak zablokujete kola.

A taky se mi casto stava, ze kdyz vletim do zatacky rychle ala F1 2011, tak ji proste nevytocim i kdybych ten volant ukroutil.

-----------------------------------------

Paradne jsou taky prepracovane trate. Nove Monaco je daleko uzsi, hrbolatejsi a fakt tezke. Daleko vic jdou na vsech tratich vnimat horizonty i z pohledu TV POD (uz ty okruhy nejsou tak placate).

Celkove zatim spokojenost velika. Az na karieru teda, ta je skoro stejna jak loni (az na chybejici FP1,2 a par dalsich veci) a jeste jsem ji prakticky nezapnul...

Odkaz ke komentáři

No podla mna je brzdenie totalne nerealne. Ked som videl video Hamiltona v Australii s ukazovatelom akceleracii a brzdenia, tak ja musim brzdit 100 as viac metrov skorej, inak to neubrzdim.

http://www.youtube.com/watch?v=eZR3bh49xFg

Skuste brzdit tak neskoro ako on ci sa vam podari to ubrzdit.

Ani motor nebrzdi tak ako v F1 2011. Ja osobne som totalne sklamany a nie som jediny. Na codemaster foru je nespokojnich ako maku.

Odkaz ke komentáři

Tak já se k vám zas přidám.graficky jeto lepší než f11 ale hratelnost je dost hrozná.dojel sem první sezonu a přestoupil jsem do ferrari.a když dám legendu a vím že víc stoho dostat nemůžu tak jeto na ♥♥♥♥♥.a obzvlášť na mokru....a hrát jen obt.profesionála mě nebere.takže kdo kluci nehrál f11 asi by jste měli :-)

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu