Berbi 86 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 Zdravim...Mám RGH 2 Chci se jen zeptat, jestli jste se už setkali se sekáním hry. Mam RGH cca měsíc, vše klape jak má, ale vcera jsem začal hrat hru Rage a cca po 2 hodinách se mě nenačitaj save kdyz zemřu,nebo když chci dát inventář,tak zčerná obrazovka...proste se to sekne a musim na tvrdo vypnou xko..dá se to nějak opravit..nebo to prostě nepujde. Nemám s tím zkušenost,tak díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 skus stahnout title update na hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 skus stahnout title update na hru otom jsem nikdy neslysel...jdu to prostudovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 v fsd najedes na hru zmacknes y a das manage title update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 v fsd najedes na hru zmacknes y a das manage title update hele je to ono? http://www.xbuc.net/?details=RAGE vubec nevim kterej stahnout...rage jsem stahl normalne z console-power. Musim jeste najit navod jak se to instaluje..mam externi hdd a hry mam ve slozce game..tak kam to nakopirovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 pokud měš xbox připojenej k neu tak najed na rage zmáčkni y a dej manae title update/a download a stahně ti všechny dostupní update a na ten uplně navrchnu zmáčkneš A a dáš to potvrdit jako aktivní.jestli net nemáš tak ho můžeš stáhnout s tí stránky kterou jsi uvedl a podle data a id tví hry jsi vybereš ten poslední.a pak stačí použít tenhle návod http://console-forum.net/tema/123764-navody-update-her-z-flashdisku-flashdisk-jako-hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2012 ok..diky jdu to nastudovat:) ne nemam ho pripjenej na net..tak to budu muset udelat jinak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.